torsdag 29 oktober 2009

Lite Bowie att fira torsdagen med

Redaktörar för antologin idag. Texter fortsätter att strömma in och jag läser och läser och försöker ge konstruktiv och inspirerande kritik. Mycket handlar om att, som jag lärde mig på Jakobsbergs folkhögskola för många år sedan, läsa med varma ögon.

Och med lite bra musik så går arbetet lättare.

4 kommentarer:

Jane Morén sa...

Bowie! Yes!
Se efter om man har något som duger i antologin. Nej.

Usch vad motigt det är när jag försöker sålla, plötsligt duger ingenting och jag undrar varför jag lägger ner tid på att skriva överhuvudtaget, skulle kanske satsa på dans eller nåt istället. Så här känns det idag.

Men så hör jag Bowie och påminns om att jag har drömmar, och att de har sina rötter i den tid som han representerar för mig.

Jane Morén sa...

Skrev en lång kommentar här igår om våndan av att skriva och välja ut egna texter att kanske skicka till en antologi, men den kom visst bort. Passar nu istället på att gratta dig på födelsedagen!

Victor Estby sa...

Jane, tack för gratulationen!
Och du är inte ensam i dina skrivgrubblerier. Jag brukar alltid landa i efter mina skrivdepp att nu när jag hållit på så länge med detta och ägnat det så mycket tid och energi och inte kan och vill så mycket annat är det lika bra att fortsätta.
Du är bra och du var ju med i förra antologin, som jag blev refuserad från. Tänk på det och skriv på nu!

Jane Morén sa...

Tack snälla för uppmuntran!