måndag 19 april 2010

Bomjobb på Östermalm

Var åter på Östermalm för ett jobb idag, vilket visade sig bli ett bomjobb. Jag och intervjupersonen hade missförstått varandra kring intervjutiden. Hon ringde mig när jag var nästan hemma och vi kom överens om en ny intervjutid i nästa vecka. Intervjupersonen är journalistlärare. Lite nervöst blir det att intervjua henne, även om jag intervjuat journalistlärare tidigare. Lite är det som att bjuda en kock på middag.

3 kommentarer:

Evas värld sa...

Kan ju vara ganska jobbigt att intervjua journalister ... det märker man också att andra tycker ibland när vi eller jag blivit intervjuade. Efter en sådan författarintervju med Emma Vall tänkte journalisten som gjorde intervjun: Kan dom så kan väl jag! Och så började hon skriva böcker.

Jenny sa...

Hon känner säkert detsamma: "Hoppas han inte ser igenom mig".

Victor Estby sa...

Eva: Rar historia! Jag kan bli irriterad när jag själv blir intervjuad av slarviga journalister som inte orkat läsa mer än ett par sidor av ens bok eller som ställer klyschiga fantasilösa standarfrågor. Men ibland blir man positivt överraskad. Och det hoppas jag att jag själv kan göra även intervjuade journalister emellanåt.

Jenny: Ja, du har kanske rätt. :)