onsdag 28 april 2010

Hjälp Skattebetalarnas förening att byta namn!

Efter Skattebetalarnas förenings senaste stolleprov med helsidesannonser och påhittad förgrundsfigur och blogg får man ju känslan att de har rätt mycket pengar. Helsidor i DN och SvD går väl loss på en halv miljon var eller så. På en otydlig tramskampanj dessutom. Så varför klaga på höga skatter om man har så mycket pengar över att man spolar ner dem i toaletten? Snacka om självmål! Och när de heter Skattebetalarnas förening ska de väl just tycka om att betala skatt också och begripa vad skattepengarna går till. Eller? Så kanske borde föreningen byta namn? Någon som har ett bra förslag?

2 kommentarer:

Mats Roslin sa...

Jag blir rörd av allt engagemang som ändå finns i detta land, det inger hopp inför framtiden! Viktigt är att vi skakar om skattedebatten! Utan engagemang, ingen demokrati! Ni kommer att få höra mer av mig. Välkomna att följa min kampanj på www.skattehöjning.nu!

Läs även:
http://blogg.svd.se/ledarbloggen?ID=19141

Victor Estby sa...

Jag är också mäkta imponerad över hur mycket tid och pengar man kan lägga ner på att inte vilja betala skatt. Och varför man har så svårt att våga stå för det med eget namn.