söndag 14 februari 2010

Stockholms vintersång


Apropå Melodifestivaltider och vintertider. Nog kan Stockholm vara en vacker plats så här års. Kan någon tvivla efter att ha hört det här?

2 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Hej Victor. Visst har det varit en underbar vinterdag både hos dig och här vid älvens strand. Jag tror att du förstod att det är jag som är Eva BS. Och jag undrar en sak. Har du någon gång blivit så aggressivt bemött när du har debatterat förut på Bokhora? Det var intressant men samtidigt sorgligt. Ha en bra kväll.

Victor Estby sa...

Hej, Eva! Har sett dina fina bilder från din dag i norr. Ja, en mycket fin dag. Men jag har mest suttit inne och tittat ut. Jo, jag förstod att det var du. Nej, jag har inte blivit så aggressivt bemött tidigare där. Har inte debatterat där så mycket heller förut. Jag trampade nog på en öm tå. Recensionen var inte särskilt genomtänkt och det tror jag recensenten insåg. För sent. Och så kommer en typ som jag och uppmärksammar det. Jag har en förmåga att då och då reta upp folk i skrift. Brinner man för något brukar det bli så. Ha en fin kväll, du med!