onsdag 17 juni 2009

Dagens dagsvers: Den olagliga mänskligheten

"Litauen förbjuder 'gay-propaganda'", rubrik på dn.se och svd.se. Nyheten handlar om att Litauens parlament med stor majoritet godkänt en lag som förbjuder "främjande av homosexualitet".

Den olagliga mänskligheten

Man undrar något över den prestanda
som jorden har uti sin atmosfär
när det kan bli förbjuden propaganda
att människor vill vara som de är.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är rätt oroad över hur framtiden ser ut för oss homosexuella i Europa: Massiv muslimsk invandring och demografisk tillväxt av samma grupp. Jag måste säga att jag är oroad.

Victor Estby sa...

Intressant att rasister så ofta är anonyma. Jag trodde att de vågade stå för sina åsikter nu när Sverigedemokraterna sägs vara så framgångsrika. Men alltid roligt att lyckas reta upp en och annan dumskalle. Då får dumskallen i alla fall tillfälle att tänka lite. Och det ger mänskligheten hopp.

doublecorona sa...

Islam = ideologi-religion. Islam = inte en ras, etnisk folkgrupp eller nation. Med andra ord: angrepp på islam = inte rasism. Om det ÄR rasism, då är angrepp på kristendom, buddism och hinduism också rasism. Ta dig en grundkurs i praktisk filosofi, och när du gör det, be att få förklarat ordet "Logik". Du kan behöva det.

SpiritSings eller Stella Scott, välj själv sa...

De är lata också! Klipper o klistra in samma tradiga kommentarer överallt.

Victor Estby sa...

doublecorona, lustigt namn. För jag antar att du, till skillnad från din kompis, står för dina åsikter. Frågan är vad som ligger i botten. Inte verkar ni vara några religiösa filosofiska djupingar direkt. Tack för tipset! Tror att du och din anonyma kompis är i möjligen större behov av en mycket lång och grundlig kurs i humanism. Här räcker förmodligen inte bara en grundkurs. Utan flera. Lycka till!

Victor Estby sa...

Ja, Stella. Du har helt rätt. Deras lättja - vårt hopp!