torsdag 11 juni 2009

Ny tid - bloggen anländer till Stockholm

Äntligen är jag, eller bloggen rättare sagt, irt - in real time.

Jag fattade inte varför bloggklockan trilskades med att visa så märkliga tider, tills jag kom på att det förmodligen var mitt fel. Såg att den var inställd på Stillahavstid. Den hade ju gärna fått stanna där, bloggen, eftersom jag unnar den allt gott. Men då skulle dess läsare fortsätta vara förvirrade och förmodligen avundsjuka på att den befann sig någonstans vid Stilla havet när de gick omkring i kallmulna Sverige och stressade ihop det sista innan semestern. Och så vill vi ju inte ha det.

Så nu är bloggen tillbaka i stan. Ordning och reda, pengar imorrn.

Någon, förresten, som minns något enda som Lars Leijonborg åstadkommit under sina 30 år (jo, det är sant) i landets politiska toppskikt? Ingen?

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack vare Lars har vi idag personval och längre mandatperioder. Han har kämpat för den lilla människans rätt att bestämma över sitt eget liv!
Vad kommer man/jag att minnas Lars Ohly för? Jo en person som säger nej till det mesta! Kan peka finger, bära halsduk med ett utplånat Israel, tycka att Kuba är en demokrati och ofta har samma åsikter som SD, EU utträde mm Kram:-) Carina Thuresson